Qui som

Sóc la Isabel Freixa (Llicenciada en Història i Educadora Infantil), de Terrassa. He decidit crear aquest blog perquè tenia la necessitat  de compartir i recopilar tot allò que he anat aprenent al llarg d'anys de formació i d'experiencia treballant en llars d'infants i escoles. El que pretenc és no deixar d'estar connectada amb tot el que envolta el món de l'infant i vaig ampliant coneixements: actualment he cursat a la UOC l'assignatura de psicopatologia infantil, també he assistit a la UAB a diversos cursos de l'escola d'estiu i, a través de les plataformes moodle i wikiaprenentatge, he estat i estic fent formació online constantment. 
M'agradaria compartir doncs, tot allò que considero important relacionat amb el món de la criança, l'educació i el desenvolupament de la primera infància. Pretenc aportar, des de l'experiència que tinc com a mare i educadora, un seguit de posts que ens donin pautes, consells, solucions i respostes a la difícil tasca d'educar un fill/a.
A banda, junt amb la Mireia Busqué (Educadora infantil i companya infatigable de molts dels cursos de formació), us oferim tota mena de tallers així com la possibilitat de contractar serveis de cangur, d'orientació i assessorament per als vostres fills i filles. Es tracta, no només de cuidar unes hores els vostres nens/es sinó d'acompanyar-los i fer-los passar una molt bona estona a través del joc, fent tallers, potenciant la creativitat, l'expressió corporal i la plàstica, i, sobretot, la cooperació: el fet de poder barrejar diverses edats permet que els petits aprenguin dels més grans i a la vegada que aquests es responsabilitzin dels més petits i els ajudin quan sigui convenient. Una manera de jugar i treballar molt enriquidora i sorprenentment eficaç.7 comentaris:

 1. Endavant noies ! Bona pensada ! PTNS
  Núria BC

  ResponElimina
 2. Ei molt bona inciativa...fins ara no l'havia pogut consultar, peró m'agrada molt Isa...us seguré segur.
  Montse(mare de Pol i Carlota)

  ResponElimina
 3. Merci, Montse.
  Petons als guapos dels teus nens!!

  ResponElimina
 4. Hola, hem creat una web per mares embarassades: www.inatal.org Ens agradaria molt que la visiteu i si podeu feu-ne difusió!
  salut!

  ResponElimina