divendres, 4 de gener del 2013

Tallers de Reis (Fotos i petit resum)

Ja tenim aquí un recull de fotos dels tallers que hem estat fent divendres 4 de gener i dissabte 5, a l'Espai de joc i criança, Petits i Gegants.

Taller de corones:
Els nens i les nenes que van venir divendres, van fer unes corones precioses, utilitzant sempre el material que van voler i decorant-les totalment al seu gust.














Al acabar els tallers,alguns no van poder resistir la temptació de passar una estona a la gran sala de joc que hi ha al local, això si, amb la corona posada. Ja veurem si arriba sencera per al tortell de reis...



"Amb la llum del fanalet"
Avui dissabte dia 5, a les 11:00 del matí, hem estat fent el Taller de Fanalets, un taller que ha fet que petits i grans estiguessin una bona estona concentrats fent les difícils finestretes del fanalet amb la tècnica del punxó, però també han passat una altra estona en que han estat més relaxats decorant les parets amb gomets, purpurina, dibuixos i sanefes...tot com elles i ells han volgut.
Realment ha estat un taller molt maco, els més grans han ajudat molt als més petits i, a més a més, hem estat cantant i aprenent la cançó de "Amb el llum del Fanalet".

Aquests són dies molt especials pels infants degut a la imminent arribada dels Reis de l'Orient, i això s'ha notat moltíssim als tallers, es respirava un ambient d'alegria, emoció i fins i tot certs nervis per part de totes i tots.











Com sempre, donem les gràcies als pares i mares que confien en nosaltres i als nens i nenes que venen i ens donen lliçons de creativitat i imaginació a cada taller.
Fins la propera!



2 comentaris:

  1. Aquests espais de creativitat on els nens poden gaudir i fer volar la imaginació plasmant els seus pensaments en creacions manuals són un tresor pel desenvolupament dels infants. Enhorabona per la feina que realitzeu!
    Ana

    ResponElimina
  2. que macos!! com a la peli Enredados
    Uns fanalets preciosos

    ResponElimina