dimecres, 2 de gener del 2013

La cavalcada dels Reis d'Orient

A moltes poblacions de Catalunya, durant la cavalcada, és tradició que els nens i les nenes els rebin  amb uns fanalets ben originals i la gran majoria fets per ells mateixos. Es tracta de poder guiar a ses majestats enmig de la foscor i marcar, així,  el camí cap a les cases de cada infant. És una tradició que em sembla molt bonica i que no fa pas massa temps que he conegut gràcies a una molt bona amiga que viu a Girona.

Trobo que dóna un toc molt bucòlic a la cavalcada i  m'encantaria que aquesta tradició s'exportés a tots els indrets de Catalunya, fent que cada 5 de gener els carrers es veiessin plens de lluemetes dels fanalets. Segons sembla a Terrassa en reparteixen alguns, però no a tothom, i són fanalets "estàndars" i per tant, no són fets pels propis nens ni personalitzats.
És per això que volem fer un taller específic per aquest dia tant especial, fent un fanalet i una corona per al tortell.
Els tallers tenen una durada aproximada de dues hores i es faran el divendres dia 4 a les 17:30 de la tarda (decoració de la corona) i el dissabte  dia 5  a les 11h (fem un fanalet). El lloc on ho farem aquesta vegada, serà a Petits i gegants, l'espai nou de joc que hi ha al carrer Pare Llaurador, 29, de Terrassa.

Els preus oscil·laran entre els 12€ ( la corona) i els 15€ (el del fanalet), fent descomptes als germans.

Per saber més o apuntar-vos, podeu contactar amb nosaltres a la següent adreça: isafreixa@yahoo.es

2 comentaris: