dimecres, 13 de febrer del 2013

Taller creatiu: Reciclar, crear, compartir

Aquest fantàstics coets són el resultat del treball conjunt entre els nens i les nenes que van venir el dilluns al matí a fer el taller. Un taller que teniem moltes ganes de fer perquè el principal protagonista, aquest cop, eren caixes de cartró que portàvem  dies carretejant amunt i avall de diferents comerços de Terrassa.
Sempre hem pensat que les caixes de cartró ofereixen una molt bona oportunitat per experimentar: Entrar, sortir, ajuntar, passar-hi per dins, arrossegar...

 

Després d'estar una estoneta jugant i pensant en què podrien convertir aquelles caixes, es van començar construir uns fantàstics coets. Primer vam pintar sobre paper d'embalar el que posariem a les parets.
Després, mentre s'assecava la pintura, vam anar posant complements a cada coet,  fent-li finestres, posant botons, reactors, globus...Vam compartir en tot moment els materials entre tots, però vam fer dos coets per poder repartir millor les feines i l'espai de treball.
 

 
I aquest, n'és el resultat:
 
Ens interessa fomentar valors com el respecte al medi ambient, i per això estem buscant de fer tallers creatius on reciclar els materials, també busquem, en tot moment, fomentar la creativitat i el companyerisme i, sobretot, el passar-ho bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada